Idén újra Budapest 3D Printing Days

parametric | art

Nem is gondoltam volna, hogy lassan egy éve volt, amikor részt vehettem előadóként és kiállítóként az első magyarországi 3D nyomtatás csúcseseményen a Design Terminal szervezésében. Az azóta eltelt időben rengeteg dolog történt, mind a parametric|art mind a GigamaX3D háza táján, amely részben a tavalyi Budapest 3D Printing Days alkalmával elindult folyamatoknak is köszönhető.

© photo: Design Terminal © photo: Design Terminal

Idén is megrendezésre kerül majd a szakmai rendezvény, a szervezők nem titkolt célja volt már tavaly egy hagyományteremtő rendezvénysorozat elindítása, amely évről évre összehozza a digitális 3D technológiákkal foglalkozó vállalkozásokat, start-up-okat, illetve kutatókat az érdeklődő közönséggel.

© Design Terminal © Design Terminal

A tavalyi rendezvénynek akkora sikere volt, hogy idén már a Design Terminal csapata is nagyobb léptékben gondolkodott: nem csupán a hazai, hanem a környező országok 3D nyomtatással foglalkozó start-up-jainak kíván bemutatkozási lehetőséget biztosítani a rangosnak számító eseményen, ahol gazdasági és műszaki szakembereknek mutathatják be ötleteiket.

© Design Terminal © Design Terminal

A 3 napos rendezvény alatt –…

View original post 301 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s